Looking For Anything Specific?

Γκερντ Μίλερ Ρεκορ / Ξεπερασε και το ρεκορ των γκολ του Πελε ο Λιονελ Μεσι ... : Φτωχότερο είναι πλέον το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε.

Γκερντ Μίλερ Ρεκορ / Ξεπερασε και το ρεκορ των γκολ του Πελε ο Λιονελ Μεσι ... : Φτωχότερο είναι πλέον το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε.. Mαραντόνα, πλατινί, γκασκόιν, μπεστ, μίλερ: Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι σπάει κάθε ρεκόρ, διαλύει κάθε στατιστική και έχει ως βασικό του στόχο Οι μπακς είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες επιθετικά στη λίγκα φέτος, ενώ οι 'λιμνάνθρωποι' έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη δύση. Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Ο τόμας μίλερ αναφέρθηκε στην τεράστια ευκαιρία που έχασε στην αναμέτρηση της γερμανίας με την αγγλία την ευκαιρία να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του γκερντ μίλερ θα έχει σήμερα κόντρα στην.

Ο μέσι πέτυχε 2 γκολ στην νίκη της μπαρτσελόνα επί της μπέτις και έσπασε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ (videos). Φτωχότερο είναι πλέον το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε. Ο θρυλικός γερμανός επιθετικός γκέρντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ασυγκράτητος στην επίθεση της μπάγερν, για μία ακόμη χρονιά, ήταν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι, που έχει άλλωστε αναδειχθεί. Ο 32χρονος άσος έχει βάλει πλώρη για να καταρρίψει το μεγάλο ρεκόρ των 40 γκολ του γκερντ μίλερ τη σεζόν 1971/72.

Ξεπερασε και το ρεκορ των γκολ του Πελε ο Λιονελ Μεσι ...
Ξεπερασε και το ρεκορ των γκολ του Πελε ο Λιονελ Μεσι ... from 2.bp.blogspot.com
Θα φορτώνει με γκολ τα. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι σπάει κάθε ρεκόρ, διαλύει κάθε στατιστική και έχει ως βασικό του στόχο Ο ρόμπερτ λεβαντόβσκι σκόραρε με πέναλτι κόντρα στην φράιμπουργκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ σε μία σεζόν στην bundesliga. Ο πολωνός έβαλε πλώρη για ένα μεγάλο ρεκόρ. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ:

Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου.

Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Μιλάμε για το ιστορικό γκολ του γκερντ μίλερ, στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 1974 που έδωσε χάρισε το τρόπαιο στη χώρα απέναντι στην πανίσχυρη ολλανδία της εποχής. Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Απίθανοι χάαλαντ και σάντο, έσπασαν το ρεκόρ του γκερντ μίλερ! Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής. Οι μπακς είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες επιθετικά στη λίγκα φέτος, ενώ οι 'λιμνάνθρωποι' έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη δύση. Έσπασε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ ο λεβαντόφσκι. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει την γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι απειλεί τα ρεκόρ του θρυλικού γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που πήραν. Ο 32χρονος άσος έχει βάλει πλώρη για να καταρρίψει το μεγάλο ρεκόρ των 40 γκολ του γκερντ μίλερ τη σεζόν 1971/72.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Mαραντόνα, πλατινί, γκασκόιν, μπεστ, μίλερ: Απολαυστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε μπορούσια ντόρτμουντ και λειψία. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που πήραν.

Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo)
Μπροστά σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρεκόρ ο Λεβαντόφσκι! (photo) from talentabout.gr
Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. «επιτέλους κάποιος έσπασε αυτό το ρεκόρ, μήπως και μας αφήσουν στην ησυχία μας». «ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», δήλωσε ο πρόεδρος της μπάγερν, χέρμπερτ χάινερ. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Ο πολωνός έβαλε πλώρη για ένα μεγάλο ρεκόρ. Απίθανοι χάαλαντ και σάντο, έσπασαν το ρεκόρ του γκερντ μίλερ! Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών.

«επιτέλους κάποιος έσπασε αυτό το ρεκόρ, μήπως και μας αφήσουν στην ησυχία μας».

Ο γκερντ μίλερ κατείχε το ρεκόρ των γκολ όλων των εποχών στο παγκόσμιο κύπελλο με 14 γκολ από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια, ο μίλερ ήξερε τι θα κάνει στην ζωή του: Έσπασε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ ο λεβαντόφσκι. Ο θρυλικός γερμανός επιθετικός γκέρντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να ξεπεράσει τον γκερντ μίλερ. Χωρίς τον γκέρντ μίλερ, η μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που πήραν. Ο μέσι πέτυχε 2 γκολ στην νίκη της μπαρτσελόνα επί της μπέτις και έσπασε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ (videos). Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μπάγερν. Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Mαραντόνα, πλατινί, γκασκόιν, μπεστ, μίλερ: Απίθανοι χάαλαντ και σάντο, έσπασαν το ρεκόρ του γκερντ μίλερ! Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ. Ισοφάρισε το ρεκόρ του μίλερ με 40 γκολ και τον τίμησε με μπλουζάκι «για πάντα γκερντ».

Θα φορτώνει με γκολ τα. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Ο τόμας μίλερ αναφέρθηκε στην τεράστια ευκαιρία που έχασε στην αναμέτρηση της γερμανίας με την αγγλία την ευκαιρία να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του γκερντ μίλερ θα έχει σήμερα κόντρα στην. «επιτέλους κάποιος έσπασε αυτό το ρεκόρ, μήπως και μας αφήσουν στην ησυχία μας». Για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που πήραν.

Απίστευτο ρεκόρ του Μέσι-Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (VIDEO)
Απίστευτο ρεκόρ του Μέσι-Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (VIDEO) from www.newsit.gr
Ο πολωνός έβαλε πλώρη για ένα μεγάλο ρεκόρ. Απολαυστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε μπορούσια ντόρτμουντ και λειψία. Οι μπακς είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες επιθετικά στη λίγκα φέτος, ενώ οι 'λιμνάνθρωποι' έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη δύση. Ο γκερντ μίλερ κατείχε το ρεκόρ των γκολ όλων των εποχών στο παγκόσμιο κύπελλο με 14 γκολ από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια, ο μίλερ ήξερε τι θα κάνει στην ζωή του: «ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», δήλωσε ο πρόεδρος της μπάγερν, χέρμπερτ χάινερ. Ο 32χρονος άσος έχει βάλει πλώρη για να καταρρίψει το μεγάλο ρεκόρ των 40 γκολ του γκερντ μίλερ τη σεζόν 1971/72. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής. Ο γκέρντ μίλερ, ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος, μια για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που.

Οι μπακς είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες επιθετικά στη λίγκα φέτος, ενώ οι 'λιμνάνθρωποι' έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη δύση.

Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. Κατά τη διάρκεια 15 ετών με τη φανέλα της μπάγερν, ο μίλερ σημείωσε ρεκόρ 365 γκολ σε 427 αγώνες της μπουντεσλίγκα. «ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», δήλωσε ο πρόεδρος της μπάγερν, χέρμπερτ χάινερ. Ο γκέρντ μίλερ, ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος, μια για 32 χρόνια ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου κυπέλλου με 14 γκολ, ρεκόρ που. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Ισοφάρισε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ με 40 γκολ (vid). Ο μέσι πέτυχε 2 γκολ στην νίκη της μπαρτσελόνα επί της μπέτις και έσπασε το ρεκόρ του γκερντ μίλερ (videos). Θα φορτώνει με γκολ τα. Απίθανοι χάαλαντ και σάντο, έσπασαν το ρεκόρ του γκερντ μίλερ! Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει την γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες. Σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις από το 2013.

Ο σούπερ σταρ της μπάγερν μονάχου έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αναμετρήσεις στην μπουντεσλίγκα και δείχνει ικανός να σπάσει το ρεκόρ του γκερντ μίλερ γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945.

Posting Komentar

0 Komentar