Looking For Anything Specific?

Μαλακασα Φωτια / Kyajg7ymjfct9m / Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική.

Μαλακασα Φωτια / Kyajg7ymjfct9m / Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική.. Στο ένα μέτωπο, κινείται βορειοανατολικά των θρακομακεδόνων η προσπάθεια των πυροσβεστών στη μαλακάσα γίνεται για να μη φτάσει η φωτιά στον ωρωπό. Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν.

Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίδι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα.

Bajrn7g1y5nugm
Bajrn7g1y5nugm from www.avgi.gr
Συνεχίζει την καταστροφική της πορεία η φωτιά που έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι στη βόρεια αττική. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό. Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από.

Άνιση μάχη με τις φόγες δίνουν για μια ακόμα νύχτα οι άνδρες της πυροσβεστικής χωρίς μάλιστα την βοήθεια από αέρος.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Συνεχίζει την καταστροφική της πορεία η φωτιά που έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι στη βόρεια αττική. Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίδι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Aνεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στη βόρεια αττική. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική.

Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής για να την προσεγγίσουν και να την σβήσουν εν τη γενέσει της. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και.

Bdb2gxabpgg0qm
Bdb2gxabpgg0qm from www.ethnos.gr
Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Στο ένα μέτωπο, κινείται βορειοανατολικά των θρακομακεδόνων η προσπάθεια των πυροσβεστών στη μαλακάσα γίνεται για να μη φτάσει η φωτιά στον ωρωπό. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίδι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να.

Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής για να την προσεγγίσουν και να την σβήσουν εν τη γενέσει της. Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό. Νέα έκκληση στους κατοίκους να φύγουν από βαρυμπόμπη και θρακομακεδόνες. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίδι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη. Στο ένα μέτωπο, κινείται βορειοανατολικά των θρακομακεδόνων η προσπάθεια των πυροσβεστών στη μαλακάσα γίνεται για να μη φτάσει η φωτιά στον ωρωπό. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Άνιση μάχη με τις φόγες δίνουν για μια ακόμα νύχτα οι άνδρες της πυροσβεστικής χωρίς μάλιστα την βοήθεια από αέρος. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως.

Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίδι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι. Νέα έκκληση στους κατοίκους να φύγουν από βαρυμπόμπη και θρακομακεδόνες. Χωρίς σταματημό ο πύρινος εφιάλτης κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα στη μαλακάσα, καθώς δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί η φωτιά, η οποία πέρασε την εθνική οδό, τη μεγαλύτερη γραμμή. Οι αρχές ζητούν να εκκενωθούν το μαρκόπουλο ωρωπού, το μπάφι, η μαυροσουβάλα, το μήλεσι και το λεβίθι, ενώ ήδη εκκενώθηκε η μαλακάσα.

3z4pyv7wmdaqem
3z4pyv7wmdaqem from www.cretalive.gr
Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό. Οι φλόγες έπληξαν το χωριό από. Εκκενώνεται και η μαλακάσα καθώς η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή έχει πάρει εξαιρετικά επικίνδυνες διαστάσεις. Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες. Χρήστου, τέλος, ανέφερε ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγεια και εναέρια, προκειμένου να προστατευθεί η μαλακάσα, οι κάτοικοί της και οι.

Συνεχίζει την καταστροφική της πορεία η φωτιά που έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι στη βόρεια αττική.

Φωτιά υπήρξε ακόμη και στην σιδηροδρομική γραμμή στις αφίδνες. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» όπως συνέβη και χθες. Παράλληλα οι φλόγες βρίσκονται μέσα στο κρυονέρι, με τους πολίτες να εκκενώνουν την περιοχή. Τελικά, η δομή εκκενώθηκε πλήρως. Μετά από καπανδρίτι και το πολυδένδρι, πριν από λίγα λεπτά εστάλη και. Η φωτιά έχει περάσει την εθνική οδό. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη δομή της μαλακάσας ήταν από τις πιο ευάλωτες ομάδες που απειλήθηκαν από τη φωτιά στην αττική. Πυροσβέστη «παίρνει σηκωτό» ιδιοκτήτη μάνδρας αυτοκινήτων που καίγεται. Πέρασε η φωτιά στη μαλακάσα στην απέναντι πλευρά της εθνικής προς ωρωπό. Η φωτιά, πάντως, μαίνεται ακόμη με τους πυροσβέστες στην περιοχή να δίνουν και αυτοί με τη σειρά τους μια ολονύχτια μάχη. Οι μεγάλες δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, με τη βοήθεια μηχανημάτων προσπαθούν να. Συνεχίζει να μαίνεται η πύρινη λαίλαπα στην αττική, με τα μεγάλα μέτωπα που «προτάσσει» η φωτιά να κατευθύνονται προς μαλακάσα και πάρνηθα και να. Η φωτιά στην αττική συνεχίζει να καίει ακόμα και στις 11:05 η γενική γραμματεία πολιτικής πριν από λίγο όσοι βρίσκονται στη μαλακάσα ή τον οικισμό σφενδάλη έλαβαν μήνυμα να απομακρυνθούν.

Posting Komentar

0 Komentar